Barion Pixel

A műfű erkélyre való telepítése rendkívül egyszerű

A különböző örökzöld pázsitok alkalmazása napjainkra már rendkívül elterjedt hazánkban, amelynek kellemes előnyeit manapság már számos felhasználó élvezheti az otthonában. A műfű erkélyre, teraszra vagy akár az udvarra, kertbe való telepítése is szerfelett divatossá vált, ami rengeteg időt, energiát, és nem utolsó sorban pénzt spórol meg nekünk az évek folyamán.

Műfű erkélyre egy cseppnyi természet a betondzsungel mélyén

Számos előnye mellett meg kell említenünk, hogy ez a termék nem csupán a kertben telepíthető, hanem a város betondzsungeléből néha a szabadba kívánkozó személyek számára is megoldást jelenthet az otthonuk komfortosabbá tételében a műfű erkélyre való telepítése. Egyrészt ennek nem is igényes a gondozása, így időt spórolhatunk meg, másrészt kellemes megjelenésével a természet háborítatlan szépségére emlékezteti azt, aki megcsodálja. A pandémiás időszak bezártságának elteltével most még jobban tudjuk értékelni azt, ha kis időt a háborítatlan természetben tölthetünk, viszont sok munkahelyen megmaradt a home office munkavégzés is. Az otthoni munka azonban szintekkel jobban telik számunkra akkor, ha a munkakörnyezet is inspirálóan hat ránk.

műfű erkélyre, férfi társaság

A beltéri örökzöld pázsit előnyei

A műfű erkélyre való telepítésének igen egyszerű folyamata van, ami még a kültéri műfű lerakásánál is szintekkel könnyebb. Mivel az adott terméket itt javarészt nem éri nedvesség, sem folytonos vagy tartós napfény, ezért a beltéri műfű tökéletesen megfelelhet a célra. Ráadásul ez a megoldás sokkal költséghatékonyabb beltéren, viszont megjelenésében nem marad el a kültéri műfüvek esztétikai hatásától. Emellett a talaj egyenetlenségeinek a kijavításával sem szükséges ilyenkor bajlódnunk, mint egy kerti munkálat folyamán, hanem a terasz sík felületére egyszerűen helyezhetjük le a megvásárolt terméket.

műfű erkélyre, hölgy kutyával az erkélyen

Mire figyeljünk a műfű erkélyre telepítése során?

Az egyetlen nagyobb figyelmet igénylő feladatot a műfű erkélyre való telepítése folyamán csupán a tekercs méretének meghatározása, és annak felvágása jelentheti, aminek az okos kivitelezésével is spórolhatunk a kiadásokon. Pontos méreteket használva ugyanis kevesebb fennmaradó és később fel nem használható részletet hagyunk hátra a munkálat során, így kevesebb műfű vásárlására lesz szükség. Senki számára sem kellemesek a plusz kiadások, ezért a tervezés a sikeresen kivitelezett munkálatok legfontosabb szakasza. Amennyiben viszont nem szeretne a lerakással foglalkozni, javasoljuk, hogy a professzionálisabb lehelyezés kivitelezése érdekében forduljon bátran szakemberhez. Önmagában azonban ez a folyamat nem nehéz, így számos vásárló inkább önkezűleg oldja meg a lerakást.

A Lugano tökéletes választás erkélyre, mivel friss limezöld és smaragdzöld színeinek köszönhetően a mediterrán hangulatú népszerű svájci üdülőhelyet idézi meg. Emellett kiváló UV álló tulajdonságokkal rendelkezik. Puhaságának köszönhetően pedig a mezítláb járkálás külön élményt nyújt felületén.

Teraszra való telepítéskor általában még rögzítésre sincs szükség a különböző bútorok súlya miatt, amennyiben azonban mégis szükség lenne rá, egyszerű öntapadós szalaggal a feladat nagyszerűen kivitelezhető. A munkafolyamathoz szükséges minden kiegészítőt megtalálnak ügyfeleink a Műfűplacc weboldalán, amelyek használatával gyerekjáték lesz a telepítés.

Végső soron az így kapott tartós gyep rendkívül kellemes és szemet gyönyörködtető hatást fog nyújtani az erkélye számára, ami bearanyozza otthonát!

Friss bejegyzések:

Műfű érdekességek – 4+1 izgalmas tény

Számos olyan pozitív tulajdonsága van a műfűnek, ami miatt könnyedén népszerűvé válhatott az elmúlt években, évtizedekben. Szerintünk ez nem is meglepő, mivel számtalan előnnyel rendelkezik

Műfű télikertbe? 4 okunk van mellette!

A télikert egyre nagyobb divatját éli Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a télikertek. Nem is csoda, hiszen a hidegebb, esősebb hónapokban nincs is kellemesebb, mint

Műfű telepítése hideg időben

Műfű telepítés hideg időben?

Érdemes-e a műfű kertbe való elhelyezését a hidegebb, nyirkosabb hónapokra időzíteni? Cikkünkben ezt a kérdéskört fogjuk alaposan körbejárni és választ adni a fentebb feltett kérdésre.

NEHÉZ A DÖNTÉS?

KÉRJEN MŰFŰ MINTÁT!

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.