Barion Pixel

A műfű teraszra is egy komfortos lehetőség

Amikor a teraszunk, erkélyünk kialakításán dolgozunk, érdemes belegondolni, hogy sokszor egy kávézóban, étteremben mennyi pénzt kifizetünk, csak azért, mert az általunk preferált környezetet teremtik meg a számunkra, akár azzal, hogy a műfű teraszra kerül mint különleges megoldás. Hiszen a legtöbb helyen nemcsak az étel és az ital, kávé összegét fizetjük ki, hanem fizetünk azért, mert beülhettünk egy stílusosan kialakított helyre, ahol fontos szempont, hogy a vendégek jól érezhessék magukat.

Őszintén, csak egy kávéért nem biztos, hogy kifizetnénk olykor olyan összegeket, amit elkérnek az itallapon tőlünk. De a megteremtett, hangulatos környezet, a hely stílusa már megéri, hogy a kávéért is kifizessük az elkért árat. Ezek alapján pedig, érdemes otthonunk teraszát, erkélyét is úgy kialakítani, hogy amikor mi kávézunk teraszunkon, akár családtagjainkkal, akár barátainkkal, vendégeinkkel, akkor ők is élvezhessék az általunk megteremtett közeget. Amiért ráadásul fizetniük sem kell. Ezt pedig érdemes a magunk szintjén felturbózni, hogy kellemes közeget teremtsünk magunk, családunk, és vendégeink számára is.

műfű teraszra kerti bútor

Feldobja a hangulatot a műfű teraszra választása!

A műfüvek teraszra telepítése egészen más környezetet teremt otthonunkban is! Akár lakásban élünk, ahol külön ajándék az erkély vagy terasz, akár kertes házunk teraszát tervezzük éppen meg, a műfüvek teraszra telepítése minden esetben jó döntés! Természetes környezetet teremt, kellemes hangulatú reggelizéseket képzelhetünk el rajta, vagy éppen a nyári esti könnyű vacsorák hangulatos elfogyasztását. A nyári esték tökéletes kelléke még a fényfüzér, – és a szúnyogriasztó – mely különösen idilli hangulatot teremt.

Egy lakás teraszán pedig még többet tud számítani a műfüves talaj, ugyanis egy betondzsungelben, akár a belvárosban, akár panelek között, még többet jelent a természetes közeg becsempészése! Akárhol is lakjunk, mindenhol van lehetőségünk kellemes környezetet teremteni magunk köré, hát még akkor, ha erkéllyel is megáldott a sors! Egy erkély bővíti a lehetőségeinket, kis édenkertet is varázsolhatunk oda! Egy napozóágy, vagy egy függőágy, egy kis asztal, kellemes növények, és az elmaradhatatlan alap mindehhez, a műfű teraszra telepítése.

műfű teraszra növényekkel

Oázis a műfüves teraszon

Gondoljunk csak bele, ha valóban egy paneldzsungelben, vagy betondzsungelben lakunk, mennyire sokat jelent a terasz kialakítása! A teraszra kilépve, ha sikerült megvalósítani a műfű teraszra telepítését, máris pihe-puha tapintású talaj vár minket. Nem beszélve a látványról, ami máris frissíti lelkünket a sok beton közepette is. Egy igazi kis oázis világot teremthetünk meg magunknak a teraszunkon! Vannak már kifejezetten olyan műfüvek teraszra és erkélyre, melyeket ebben a kategóriában vásárolhatunk meg.

Érdemes UV álló hatásút választani, hogy minél strapabíróbb legyen a napsugarakkal szemben is. Nagy segítség, hogy ezek nem igényelnek kifejezettebb gondozást vagy törődést, mégis látványos és erős, tartós hatást keltenek. A minőségi műfű ellenáll az időjárási viszontagságoknak is, és teljesen élethű, eredeti hatást kelt. Nem kell a gyomokkal sem bajlódni a műfű mellett, mégis megkapjuk a természet közelségének élményét.

A Soft40 műfű teraszra kifejezetten higiénikus megoldás a füvesítésre és ez nagyszerű a kertben is egyaránt. Antibakteriális bevonattal van ellátva, melynek köszönhetően rendkívül ellenálló a vírusokkal és baktériumokkal szemben is. Mivel mezítláb is kényelmes rajta lépkedni, ezért ideális választás erkélyre és teraszra egyaránt.

műfű teraszra és medence

Gond egy szál se!

Amikor meghozunk egy esztétikai döntést, az is sokat jelent, hogy a későbbiek során mennyi gondot okozhat majd a választott megoldásunk. Ami elsőre látványos, az sokszor később sok törődést és ápolást igénylő területté válhat, ha a későbbiek során is szeretnénk fenntartani a látványosságát.

De a műfű teraszra vásárlása során szerencsére pont nem ez a helyzet! Ugyanis a műfű egy kifejezetten takarékos megoldás hosszútávon, nem kell a terasz felmosásával sem vesződni a továbbiakat nézve, valamint nem igényel kifejezett ápolást, törődést. Ha nem rossz minőséget vásárolunk, hanem megnézzük, hogy minőségi helyről válasszuk ki örökzöld pázsitunkat, akkor garantáltan jól fogunk járni, és még különösebb karbantartást sem igényel. Ez aztán egy igazi nyertes választás!

Friss bejegyzések:

Műfű érdekességek – 4+1 izgalmas tény

Számos olyan pozitív tulajdonsága van a műfűnek, ami miatt könnyedén népszerűvé válhatott az elmúlt években, évtizedekben. Szerintünk ez nem is meglepő, mivel számtalan előnnyel rendelkezik

Műfű télikertbe? 4 okunk van mellette!

A télikert egyre nagyobb divatját éli Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a télikertek. Nem is csoda, hiszen a hidegebb, esősebb hónapokban nincs is kellemesebb, mint

Műfű telepítése hideg időben

Műfű telepítés hideg időben?

Érdemes-e a műfű kertbe való elhelyezését a hidegebb, nyirkosabb hónapokra időzíteni? Cikkünkben ezt a kérdéskört fogjuk alaposan körbejárni és választ adni a fentebb feltett kérdésre.

NEHÉZ A DÖNTÉS?

KÉRJEN MŰFŰ MINTÁT!

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.