Barion Pixel

Tavalyi év legnépszerűbb műfüvei a Műfűplaccon

Mindössze néhány hét és kezdetét veszi a 2023-as szezon, ahogy növekszik a napsütéses órák száma, melegszik az idő, és elérkezik a leginkább ideális, tökéletes idő arra, hogy az ember műfüvet telepíthessen otthona kertjébe. De addig is hoztunk egy érdekes értekezést, írást – egy kis visszatekintést az elmúlt évre. Tehát cikkünkben a tavalyi év legnépszerűbb termékeit fogjuk egyesével bemutatni.

Négy kedvenc terméket emelünk ki, melyek kedvencei voltak a műfüveink közül vásárlóinknak, íme a lista:

mufu placc comfort mufu 01
Comfort műfű

1. Comfort műfű

Ennek a műfűnek a szlogenje, az, hogy: Frissen nyírt hatás! Aki emellett a fű mellett teszi le a voksát, telepíti kertjébe, teraszára, az biztos lehet benne, hogy az év minden napján úgy fog pompázni műgyepje, mintha épp lenyírta volna, azzal a különbséggel, hogy ez a megoldás nem igényel kerti munkát, mégis szemet gyönyörködtető lesz a külcsín. A Comfort műfűben kellemesen keveredik a fenyőzöld a bambuszzölddel, így garantált a természetes, életteli hatás! Kialakítása memóriaszálas, tehát a műfű szálak hosszas lelapulás után – amit okozhat például egy műfűre helyezett szék, asztal, vagy egy leterített pléd – visszamennek a helyükre, mintha “emlékeznének” rá, hogy hogyan kell állniuk. Végezetül strapabíró voltát is érdemes megemlíteni ennek a terméknek, amellett, hogy kényelmes kialakítású.

mufu placc limosse mufu 01
Lissome műfű

2. Lissome műfű

Lissome műfüvünk az “időtálló elegancia” védjegyet kapta, hiszen extrém strapabíró kialakítás jellemzi, mely mellé UV álló kivitel társul. Puhasága, selymessége tapintható könnyedén, mely mellett masszív, erős szálszerkezet jellemzi. Ha igazán, kiemelkedően valósághű műfüvet keresel, akkor neked külön ajánljuk Lissome műfüvünket! Színe és a fűszálak alakja, sűrűsége rendkívüli, odavonzza a tekintet! Ebből egyértelműen következik, hogy dekoratív is, szép éke lehet kertünknek, teraszunknak. Búcsút lehet inteni a kerti munkának, mivel ezzel a műgyeppel is gondozott, üde, zöld, tavaszias környezet hozható létre – mely egész évben fennáll.

mufu placc lugano mufu 01
Lugano műfű

3. Lugano műfű

Ha mediterrán hangulatra vágysz az év minden napján, akkor a Lugano műfüvet neked találták ki! Friss, élettel teli – színeit tekintve keverednek benne a friss lime zöld és a smaragd különleges zöldje. Ezekkel a mediterrán színekkel egész évben úgy érezheted magad, mintha üdülnél. Jellemző még erre a típusú műfűre a rendezettség és a természetes összkép is. Egy kellemes tavaszi, nyári, vagy akár kora őszi délutánon biztosan mezítláb akar majd rajta lépkedni az ember, vagy akár elfeküdni benne, hiszen annyira puha ez a műfüvünk! Alapanyaga PP és PE műanyag. UV állóssága kiváló, így hosszú hosszú éveken át megőrzi minőségét.

mufu placc chino mufu 01
Chino műfű

4. Chino műfű

Szereted az állatokat? Házi kedvenced, kedvenceid vannak? Kutyagazdi vagy? Akkor ez a te műfüved!

Chino műfüvünk legfőbb jellemzője élethű kinézete mellett, kutyabarát kialakítása, tehát kiváló választás házi kedvencek mellé is. De ha nincsen otthonodban kisállat, akkor sem érdemes elvetni ezt a fajta műpázsitot! Hiszen különlegessége nem csak a fent említett dolgokban rejlik.

Kiemelkedő puhasága és sűrűsége miatt bátran ajánljuk a Chino műfüvet teraszokra, erkélyekre is egyaránt – az eredmény egy igazán jó, süppedős, kényelmes pázsit lesz, mely esztétikai élményt is nyújt. 35 mm-es szálhosszal rendelkezik, mely frissen nyírt hatást ad, élethűen néz ki. Játszóterekre és közterekre is jól használható, telepíthető, mivel igazán magas kopás állósággal rendelkezik, bírja a gyűrődést, a nagyobb igénybevétel sem okoz gondot ennek a terméknek. Chino műfű szintén memóriaszálas kialakítású, így bátran tehetünk rá akár kerti bútorokat, vagy medencét – hiszen visszanyeri eredeti alakját egy kis idővel az adott tárgy eltávolítása után.

mufuplacc mufu
Ingyenes műfű mintacsomag

Elnyerte a tetszésed valamelyik műfű? Akkor rendelj!

Amennyiben bármelyik ismertetett műfüvünk elnyerte a tetszésed, de szeretnél vásárlás előtt konkrét, kézzel fogható élményt szerezni az adott termékről, termékekről, akkor vedd igénybe és rendeld házhoz 3 darabos ingyenes műfű mintacsomagunkat. Kifejezetten azért hoztuk létre ezt a szolgáltatást, hogy minden kedves vásárlónknak tudjunk segíteni ezzel, megkönnyítve a döntést. Amennyiben egyéb kérdés merül fel, keress minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Látogass el és kövesd be Facebook oldalunkat, ahol heti rendszerességgel osztunk meg érdekes posztokat – műfű témában.

Friss bejegyzések:

Műfű érdekességek – 4+1 izgalmas tény

Számos olyan pozitív tulajdonsága van a műfűnek, ami miatt könnyedén népszerűvé válhatott az elmúlt években, évtizedekben. Szerintünk ez nem is meglepő, mivel számtalan előnnyel rendelkezik

Műfű télikertbe? 4 okunk van mellette!

A télikert egyre nagyobb divatját éli Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a télikertek. Nem is csoda, hiszen a hidegebb, esősebb hónapokban nincs is kellemesebb, mint

Műfű telepítése hideg időben

Műfű telepítés hideg időben?

Érdemes-e a műfű kertbe való elhelyezését a hidegebb, nyirkosabb hónapokra időzíteni? Cikkünkben ezt a kérdéskört fogjuk alaposan körbejárni és választ adni a fentebb feltett kérdésre.

NEHÉZ A DÖNTÉS?

KÉRJEN MŰFŰ MINTÁT!

Ha szeretné személyesen megtekinteni és megtapintani
termékeinket, akkor rendelje házhoz INGYENES, 3 darabos
mintacsomagunkat!
Csupán a postaköltség (1.890 Ft) terheli Önt.