Chino műfű

5400 Ft / m2

ŐSZI MŰFŰ AKCIÓ!

A Chino kültéri műfű különlegessége a puhaságában és sűrűségében rejlik, melynek köszönhetően a műfű teraszra és kertbe letelepítve egyaránt esztétikus végeredményt nyújt. A Chino egy igazán süppedős és puha műfű pázsit, melyre mezítláb is kellemes rálépni. A 35 mm-es szálhosszúsággal élethű, frissen nyírt pázsit hatását kelti. A Chino memóriaszálas, jól bírja a nagy igénybevételt és magas a kopásállósága, ezért akár játszóterekre vagy közterületekre is letelepíthető. Kutyabarát műfűként jó választás lehet akár házi kedvencek mellé is.

Teljes Terület (/ m2)
Részösszeg

A dekorációs célokat is kiszolgáló kültéri műfű garantáltan nehézfém- és ólommentes, nem tartalmaz az emberi egészségre káros anyagokat. A műfű magas UV állósággal rendelkezik: úgy lett kialakítva, hogy erősen napsütötte területeken is hosszú éveken át megőrizze gyönyörű zöld színét.
A műfű pázsit nem csupán a valódi gyepszőnyeg kiváltására alkalmas, de olyan területeken is lehetővé teszi, hogy gyönyörű zöld gyepünk legyen, ahol a valódi fű elképzelhetetlen lenne vagy nem maradna meg. A műfű erkélyre, teraszra, lépcsőre vagy akár árnyékos területekre is letelepíthető.

A Chino műfű 2 és 4 méter széles tekercsben is megvásárolható, melyek maximálisan 25 m-es kivitelben érhetőek el. Műfüveink a világ egyik vezető gyártójától származnak, a nagy raktárkészlet miatt a műfüvek azonnal megvásárolhatóak.

  • Kellemes tapintás
  • Sűrű
  • Frissen nyírt hatás
  • Élethű kinézet
  • Kutyabarát
aranyelem csik

Kapcsolódó termékeink