Comfort műfű

4400 Ft / m2

ŐSZI MŰFŰ AKCIÓ!

A Comfort műfű a kényelem megtestesítője: 35 mm-es szálhosszúsága frissen nyírt hatást biztosít számunkra egész évben mindenféle fűnyírás és kerti munka nélkül. A Comfort kültéri műfűben a kellemes fenyő és bambuszzöld színkombináció keveredik, mellyel igazán természetközeli hatást kelt környezetében. A műfű memóriaszálas kialakítású és strapabíró a hosszú távú kihasználhatóság érdekében.

Teljes Terület (/ m2)
Részösszeg

A műfű szálak alapanyaga PE és PP műanyag, a műfű pázsit egyenes és vékonyabb, hullámos fűszálakat is tartalmaz, melyek az aljzatba vannak elhelyezve. A műfű kültéri felhasználása sokféle területre elképzelhető: nem csak a kertbe ajánljuk a gyepszőnyeg kiváltására, de a műfű teraszra, erkélyre, árnyékos helyekre, előkertbe vagy lépcsőre való telepítése is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

A Comfort műfű 4 és 2 méter szélességű tekercsben is elérhető webáruházunkban és a tekercseink maximálisan 25 m hosszúak. A műfüvek és a szükséges kiegészítők a nagy raktárkészletnek köszönhetően azonnal megvásárolhatóak.

  • Fenyő és bambuszzöld színkombináció keveredése
  • Frissen nyírt hatás
  • A kényelem megtestesítője
  • Strapabíró
  • Természetközeli hatás
aranyelem csik

Kapcsolódó termékeink