Soft25 műfű

5700 Ft / m2

ŐSZI MŰFŰ AKCIÓ!

A Soft 25 egy antibakteriális bevonatú műfű, mely smaragdzöld és olíva színének köszönhetően a nyár hangulatát idézi meg. 25 mm-es szálhosszúsága letisztult hatást kelt. A Soft 25 kültéri műfű egyedülállósága antibakteriális bevonatában rejlik, melynek köszönhetően a műfű ellenállónak bizonyul a különböző vírusok és baktérium ellen is, higiénikus megoldás a kert és terasz füvesítésére.

Teljes Terület (/ m2)
Részösszeg

A Soft 25 jól bírja az igénybevételt, így közterületekre és játszóterekre is bátran ajánljuk. Strapabíróságának és memóriaszálas kialakításának köszönhetően a Soft 25 műfű kutya mellett is megállja a helyét. Úgy tervezték, hogy az erősen napsütötte területeken is megállja a helyét, minőségi műfűként magas UV állósággal rendelkezik. A Soft 25 műgyep rugalmassága kiemelkedő társai közül. A műfű garantáltan mérgezőanyag-mentes, nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagokat. Nem csak a műfű kültéri alkalmazása kezd egyre jobban elterjedni, de a dekorációs célokra történő felhasználás is rendkívül népszerű. A Soft 25 a világ legjobb vezető gyártójától származik, így a megbízható minőség garantált!

A műfüvek 4 és 2 méter széles tekercsben is rendelhetőek, melyek maximálisan 25 m hosszúságúak. Webáruházunkban a műfű rögzítéséhez szükséges kiegészítők is megvásárolhatóak.

  • Nyári hangulat/Smaragdzöld és olíva színek keveredése
  • Letisztult, esztétikus hatás
  • Antibakteriális bevonat
  • Kutyabarát
  • Jól bírja a nagy igénybevételt
aranyelem csik

Kapcsolódó termékeink